Mina produkter för människor


Superbra Bisalva

Produktinformation:

En skön och mjuk bivaxsalva. Verkar mjukgörande på läpparna, händerna och fötterna. Bra för bl a småsår, sprickor och torra fötter. Innehåller ringblomma. Har en svag doft av bivax. Innehåll: olivolja, bivax, ringblomma, e-vitamin En bra alt-i-allo salva.


Superbra Teatree Salva 

Produktinformation:

Mjukgörande och läkande hudsalva som även är svamp och bakteriedödande. Bra vid hudinfektioner, eksem, fotsvamp, akne, muskelvärk och insektsbett. Innehåller: olivolja, bivax, teatreeolja.


Superbra Arnicasalva

Produktinformation:

Mjukgörande och läkande hudsalva för trötta muskler, träningsvärk, bulor och blåmärken. Salvan stryks på det ömmande området 3-5 gånger per dag. Omedelbar använing på det skadade  området förebygger uppkomst av blåmärken.

Innehåll: olivolja, bivax, arinca, eteriska oljor.


Superbra Snytsalva

Produktinformation:

Superbra snytsalva som är uppfriskande för andningsvägarna och förebygger nästäppa. Smörj lite salva i näsan vid behov.

Innehåll: olivolja, bivax, ringblomma, eteriska oljor 


Superbra Bistick

Produktinformation:

Läppcerat för torra läppar, munsår och självsprickor. Lika bra på vintern som på sommaren, skyddar mot kyla och mot sol.

Innehåll: olivolja, bivax, ringblomma, E-vitamin


Knottsalva:

Produktinformation:

Mjukgörande bivaxsalva med en svag doft av citronella som håller knott och mygg borta. Hjälper mot klåda orsakat av sol och insektsangrepp.

Innehåll: olivolja, bivax, ringblomma, vitamin B5, A-vitamin, eteriska oljorÅterförsäljare

Hudiksvall: Hälsokraft,  XYZ maskin, Slöjd i Sjöboden, Hagmyrens Hästshop

Långhed: Långhedgården BnB

Järvsö: Järvsö Jakt och fritid

Delsbo: Farmhouse
Superbra Hästsalva

hud och hovvård, då det visat sig oöverträffat. Innehåller även ringblomma, bra vid nybildning av hudceller, samt B5 vitamin, vilket stimulerar hårväxt och ger en ytterligare förhöjd verkan av salvan. Verkar mjukgörande och återställer huden i normal balans. Dryg och lätt att arbeta med, tränger fint in i huden och ger snabb effekt. Det är en populär karledssalva, lika väl som en utmärkt allt-i-allo salva.
Superbra Grön Hästsalva

Superbra Hästsalva är en mjuk bivaxsalva med lukt av citronella, för en naturlig behandling av hästens hud under sommaren. Används även med fördel i förebyggande syfte på utsatta hudpartier. Salvan är lätt att stryka på och absorberas snabbt av huden,

dessutom en utmärkt sommarsalva som håller knott och mygg borta.

Sommarsalva hjälper mot klåda orsakad av sol och insektsangrep

Superbra Hundsalva

Mjuk bivaxsalva, för naturlig behandling av hundens trampdynor och hud. Lukten gör att det är osmakligt för hunden att slicka i sig salvan.
     Mjukgörande vid torrhet och förhårdnader. Används på hundens tassar och andra utsatta hudpartier. Förebygger förekomsten av sprickor, samt ger skydd vintertid mot kyla och vägsalt. 

Återförsäljare Hudiksvall: XYZ maskin, Granngården