Om oss


Ett företag som sätter kvalitet och kundrelationer först. Vi arbetar med rena naurprodukter som är bättre både för huden och miljön.

Om mig


Jag heter Jenny och sedan 2015 driver jag Jennys. Jag är uppväxt här på gården som har funnits i min släkt sedan 1722 och jag är 9:e generationen. Och nu finns en bok om min familjehistoria.

     Mitt genuina intresse för naturen och kroppen har alltid funnits och 2014 gick jag en örtkurs för att lära mig att tillverka salvor, tvålar, mm för husbehov, vilket var väldigt intressant och nyttigt.

      Hösten 2019 fick jag möjlighet att överta en större salvtillverkning för djur och människor, vilket jag är otroligt tacksam för. Nu får jag leva min dröm som är att vara egenföretagare och bo och ha mitt företag hemma, vilket ger stora friheter under stort ansvar, vilket passar mig jättebra.


När jag inte jobbar så tycker jag om att dansa och träna. Dansat har jag gjort sedan jag var 15 år och då är det bugg, foxtrot och wcs som gäller. Jag åker på så mycket dans som jag kan, för det är det bästa jag vet. När jag tränar, så tränar jag löpning och skidåkning. När jag var yngre höll jag på med friidrott, så det är inte omöjligt att jag kommer tillbaka till friidrottsbanorna igen.